Njihuni me orarin dhe lokacionet e aktiviteteteve të “Xhadefest”

ARTIKUJT E NGJASHËM

KKSH organizon sot program kulturor tek penda e Rahovicës në Preshevë

PreshevaPRESS

Largohet nga puna aktorja e vetme e Teatrit të Preshevës, Egzona Salihu

PreshevaPRESS

Nesër në Preshevë shfaqet monodrama “Dera” e regjistorit Naser Shatrolli

PreshevaPRESS