Monodrama “Grua Gur” së shpejti do të shfaqet në Bujanoc

Së shpejti në Bujanoc shfaqet monodrama „Grua gur“ nga aktorja preshevare Egzona Salihu.


Monodrama flet për Barazinë gjinore, te drejtën e gruas në pronë, të drejtat e njeriut përbëjnë linjën kryesore të monodramës, përciell nga minitemat të cilat e bëjnë më të qartë vendin e gruas sot në shoqëri!

Gjasht Gra janë bashkuar në këte projekt që të percjellin mesazhin e aftësisë,durimit, forcës,barazisë, elegancës dhe të bukurës së një gruaje.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Sot nis Panairi i Librit në Prishtinë

PreshevaPRESS

Teatri i Preshevës udhëton për në Zvicër me shfaqjen “Tri mendje në ankand”

PreshevaPRESS

Mbyllen dyertë e Shtëpisë së Kulturës në Preshevë për aktivitetet e financuara nga Qeveria e Kosovës

PreshevaPRESS