Biblioteka” 14 Nëntori” në Bujanoc fiton projekt tjetër nga Ministria e Kulturës

Biblioteka” 14 Nëntori” në Bujanoc po punon në përmirësimin e kushteve të infrastrukturës dhe furnizimit me libra.


Sipas drejtorit, Ekrem Xhemaili deri më tani ka realizuar dy projekte të rëndësishme atë të renovimit të sallës së leximit, arkivës dhe depos.

Xhemaili theksoi se këtyre ditëve ka nënshkruar edhë një projekt tjetër me vlerë prej 600 mijë dinarë.

“Këtyre ditëve është edhe përfituese e një projekti mjaft të rëndsishëm për nevojat e Bibliotekës, mjete të ndara nga Ministria e Kulturës në përkrahje të pushtetit lokal . Vlera e projektit është 600.000 dinarë ku 450.000 i ka ndarë Ministria e kulturës ndërsa 150.000 komuna e Bujanocit”, u shpreh Xhemaili për Titulli.com.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Mosnjohja e diplomave, ulë interesimin për studime nga Lugina në Kosovë

PreshevaPRESS

Asnjë reagim nga këshilltarja e Kurtit për vendimin e Shtëpisë së Kulturës në Preshevë

PreshevaPRESS

Maturantët e gjeneratës 2002/03 organizojnë takim pas 20 viteve nga mbrëmja e maturës

PreshevaPRESS